КОЛЕКЦИИ

Още от самото съществуване на Magic Steps Kids екипът ни твори вълшебства – превръща малките госпожици в истински принцеси, благодарение на красивите детски официални рокли, които създаваме с много любов.
 
Освен стилните официални рокли за момиченца, разполагаме и с красиви колекции от парти облекла, официални рокли за бебе, облекла за балет и танци, а отскоро превръщаме и малките господа в принцове с изисканите ни официални облекла за момче.
 
Безспорно най-поръчваните ни рокли са нежните детски официални рокли. Предлагаме различни модели официални рокли за малки принцеси в разнообразни и красиви цветове. Всяка една детска рокля приемаме като мисия да сбъднем мечтата на едно дете да се почувства като принцеса и да стане част от едно приказно вълшебство.
 
Знаем, че момиченцата искат да приличат на принцесите от приказките и от детските анимационни филмчета, затова създадохме специалната ни колекция от парти облекла. Малките дами могат да избират между парти рокля Бел, парти рокля Елза, парти рокля Малкото пони, а също и рокли на София, Снежанка, Рапунцел.
 
За най-малките госпожици имаме разкошна линия официални рокли за бебе. Те са създадени от много меки и нежни материи и са изключително симпатични и ефирни.
 
Тъй като желаем да сме в помощ на сбъдването на повече детски мечти, създадохме и колекцията си от облекла за балет и танци. Тя включва всичко необходимо за облеклото на малките балерини.
 
Искаме да сме част и от доброто самочувствие на малките господа, затова вече шием и официални облекла за момче. С нашите костюми момчетата излъчват самоувереност, стил и елегантност.
 
Всичките ни официални рокли за момиченца, парти костюми и костюми за момчета се произвеждат от специално подбрани висококачествени платове и материали. Моделите могат да варират според желанието на клиента, а размерите да бъдат както по индивидуална поръчка, така и според възрастта на детето.
 
Ние от Magic Steps Kids работим с изключително старание, любов и внимание към детайла, за да помогнем на децата да изживеят своята приказка.
Официални рокли
Официални рокли

Красиви рокли за вашите малки и големи принцеси.
Подходящи за различни официални поводи като сватба, рожден ден, сцена, кръщене,подарък и други хубави събития. Размери до 16 години.

Къси официални рокли
Къси официални рокли

Подходящи за изписване,рожден ден, кръщене, сватба и други хубави поводи.
Голям избор от цветове и материи. Възможност за изработка с размери на клиента.

Парти облекла
Парти облекла

Парти рокли. Из приказният свят на детските мечти

За момчета
За момчета

Меджик Степс предлага изключително елегантна и луксозна линия за малки господа. Размерите варират от 1 годинка до 14 години. Моделите които присъстват в сезон 2021 са внимателно подбрани за всеки официален повод.