КОЛЕКЦИИ

Още от самото съществуване на Magic Steps Kids екипът ни твори вълшебства – превръща малките госпожици в истински принцеси, благодарение на красивите детски официални рокли, които създаваме с много любов.
 
Освен стилните официални рокли за момиченца, разполагаме и с красиви колекции от парти облекла, официални рокли за бебе, облекла за балет и танци, а отскоро превръщаме и малките господа в принцове с изисканите ни официални облекла за момче.
 
Безспорно най-поръчваните ни рокли са нежните детски официални рокли. Предлагаме различни модели официални рокли за малки принцеси в разнообразни и красиви цветове. Всяка една детска рокля приемаме като мисия да сбъднем мечтата на едно дете да се почувства като принцеса и да стане част от едно приказно вълшебство.
 
Знаем, че момиченцата искат да приличат на принцесите от приказките и от детските анимационни филмчета, затова създадохме специалната ни колекция от парти облекла. Малките дами могат да избират между парти рокля Бел, парти рокля Елза, парти рокля Малкото пони, а също и рокли на София, Снежанка, Рапунцел.
 
За най-малките госпожици имаме разкошна линия официални рокли за бебе. Те са създадени от много меки и нежни материи и са изключително симпатични и ефирни.
 
Тъй като желаем да сме в помощ на сбъдването на повече детски мечти, създадохме и колекцията си от облекла за балет и танци. Тя включва всичко необходимо за облеклото на малките балерини.
 
Искаме да сме част и от доброто самочувствие на малките господа, затова вече шием и официални облекла за момче. С нашите костюми момчетата излъчват самоувереност, стил и елегантност.
 
Всичките ни официални рокли за момиченца, парти костюми и костюми за момчета се произвеждат от специално подбрани висококачествени платове и материали. Моделите могат да варират според желанието на клиента, а размерите да бъдат както по индивидуална поръчка, така и според възрастта на детето.
 
Ние от Magic Steps Kids работим с изключително старание, любов и внимание към детайла, за да помогнем на децата да изживеят своята приказка.
Официални рокли
Официални рокли

Официални рокли за вашите малки принцеси.
Да се почувстваш част от едно приказно вълшебство.

Парти облекла
Парти облекла

Парти рокли. Из приказният свят на детските мечти

Тийн от 9 до 16 години
Тийн от 9 до 16 години

Официални облекла за момичета от 9 до 16 години